Det gode købmandsskab

Vi efterkommer det, hvilket betyder at indkøbspriserne på de udvalgte produkter falder med 30-60%. Direkte fra vores dygtige leverandører til vores gode samarbejdspartnere. Ingen fordyrende led, unødige omkostninger og INGEN kompromiser. Heller ikke med service – internt som eksternt. Vi servicerer direkte hos kunderne og har egne autoriserede ELICA og GUTMANN servicemontører. Vi glæder os til samarbejdet. Det er også OK, hvis I kun tager os for pengenes skyld!on3img02

SIMTRA ER ET B2B KONCEPT

som samler mærkevarer i et koncept til køkkenbranchen til meget konkurrencemæssige priser, vores formål er at samle et så bredt udvalg af muligheder af de mest populære og efterspurgte varer, som køkkenbutikkerne har fra deres kunder.


on3img01

SIMTRA INDGÅR I EN FAMILIEEJET KONCERNSTRUKTUR

som har sit udspring i Tyskland, drivkraften bag er den norske familie Jacobsen. Familien udvikler også produkter og koncepter tilpasset det skandinaviske marked, som markedsføres under brandet by Jacobsen.


on3img03

VISION – DET GODE KØBMANDSSKAB

Vi sælger EU importerede mærkevarer til køkken -og hvidevarebranchen og repræsenterer mere end 60 forskellige brands. Vores speciale er emhætter og derfor lægger vi ud med nogle af de bedste labels indenfor ventilation, nemlig Elica og Gutmann som ikke behøver den helt store præsentation.

12
Coffee drink on a day
68
Completed projects last year
375
Hot and new business concepts
49
Creative Ideas per project